Hej! I dag var vi på Malmö Int med Icikarma's Birinder "Gizmo" och Icikarma's Arjuna "Arja". Det var väldigt roligt och intressant att se hur mina hundar uppför sig med sin egen ras och hur roligt det är att träffa människor liksom jag har fastnat och en del hållet på med rasen över 40 år och fortfarande erkänner att inför en utställning är denne nervös! Jag måste säga att jag var inte nervös denna gång! För i mitt tycke var mina hundar päls lösa och en aning för slimmade för rasens utställnings kvalitet! Jag vill ju inte ha tjocka hundar oavsett om det är Landseer eller Tibbarna och där finner jag att jag ofta "krockar" i en domares ögon. Mina hundar har muskler och är väl byggda och då får de en helt annan kroppsbyggnad. Jag vill inte racka ned på någon, alla vi träffade i dag var makalöst vackra Tibbar som jag njöt av att få beskåda. Det är bara jag som har en klar bild hur jag vill att mina små och stora kärlekar skall kunna vara med mig tills de blir gamla och grå❤ I fit form. Jag hade ju med mig den bilden även i dag och därför var mina förväntningar låga på omdömet, men jag bestämde mig för att ta det som ett tränings tillfälle nu när de båda var anmälda. Jag är så glad för min Gizze! Fast det var ett helt år gick han in i ringen och bara var helt makalöst duktig! Han var helt med mig i tanken att visa sig och log med hela plynet och visade mig:- morsan detta är så skoj! Jag fick tårar i ögonen av stolthet och den bottenlösa kärlek han skänker mig varje dag och att han VET även om vi inte tränar varje dag att i ringen är han min kung! En härlig känsla! Här är ett foto innan ringen: Ser ni hur han smilar😂 Med Arja har jag ju aldrig ställt för ut och jag gick in med en mjuk han och bara ville se vad vi kunde räta ut vad jag skulle jobba med till nästa utställning. Hon slog knock på mig! Flickan kan nu detta och till och med uppe på bordet stod hon vackert! Jag fri ställde henne eftersom hade jag gått ned och börjat masa med henne hade hon lagt ned svansen och krypigt i hop. Inte dålig start för vår kommande utställnings sommar! Domaren var helt betagen av henne och lät även sin elevaspirant gå igenom henne. Båda mina hjärtan fick öppen klass och excellent. Det bådar gott tycker jag! En mycket lyckad dag för mig! Och tack alla som var med och fixade med kaffe och annat❤🙏 Jag nåddes av att i dag har vår Helda Landgold The Melody of Echo of Love och hennes ägare Helena blivit certificerade på doft provet😂🙏 Är såååå jävla stolt och säger grattis!!! Och i helgen jobbade SEUCH LP1 Melody till sig en Rally lydnads tävling! Vilka hundar som är bördiga från Landgold kennel🙏 Bra gjort handler Och ägare Lotta Andersson Mycket stolt! Hemma vid piggnar Indy allt mer och har börjat stödja på sitt ben! Jippie!!! Och igår hade jag mys kväll med Jarko❤ Min. Akalöst vackre gosse som jag älskar så mycket❤ Livet är gott även om det är lite upp och ned! Valparna växer och vår Honey är inte så liten längre: Så klart bord tränad hon och i veckan börjar vi med det andra i livet, nämligen samma träning som Gitte kör med Lucia! Det kommer bilder! Kör gott nu allihop! Kram Ninna